17 Kasım 2008 Pazartesi

2008 KARIŞIK İKİLİ

Finale 52 çift kalıyordu, katılımcı sayısı 130 a yakın, 2. eleme seansı çok kötü geçmiş finale kalma olasılığımız oldukça zayıflamıştı. Son turu Namık ve Tuna'ya karşı oynadık iki bord averaj üstü gibi geçti ve masadan ayrılırken bu iki bord sayesinde belki final grubuna kalmayı başarırız demiştim. Sonuçta 52. olarak final grubuna kalmayı başardık, elenenler çizgisi hemen altımızdaydı. Final 1. seansında %63 ile 6. sıraya yükseldik, son seans oldukça sert geçti ama sonuçta 2. bitirmeyi başardık. Vera ve Orhan birinci , Ankaradan İpek Sağtekin ve Doğan Üzüm 3. oldular. Başarını, sabrını, tutku ve kazanma azmini kutluyorum Arzum.

16 Kasım 2008 Pazar

BAYRAMDA BODRUM DA VAR

Bodrum Briç Klübü Başkanı Selçuk Beyden gelen bilgi

Bodrum Briç kulübü kurban bayramı süresince turnuvalar düzenlemiştir. Turnuvalar, Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Bardakçı’da beş yıldızlı AZKA otelde yapılacaktır. Dışarıdan turnuvalara katılmak isteyen arkadaşlar için Azka otel ile fiyat konusunda anlaşma sağlanmıştır, ancak başka konaklama olanakları da mevcuttur. Detaylı bilgi için lütfen www.bodrumbric.com sitesini ziyaret ediniz.

15 Kasım 2008 Cumartesi

KARIŞIK İKİLİ

Bugün 2008 Türkiye karışık ikili turnuvası başlıyor. Bu sene Arzum Demirbilek ile katıldığım bu turnuva önemli saydığım turnuvalardan birisidir. Neden önemli ? Çünkü Türkiye'de bayan bricinin gelişmesini sağlayan en önemli köprü diye düşünüyorum. Tüm katılımcılara başarı ve iyi oyun dilekleriyle...

4 Kasım 2008 Salı

ÖĞRETMENLERE SAYGI TURNUVASI

Sn. Falay,
Akçakoca ile ilgili yazınızı pazar günü gazetede keyifle okudum, Akçokoca'da geçen o güzel iki günü yeniden bizlere yaşattığınız için teşekkürler.
Sizinle Akçakoca'da Ankara/Eryaman ekibi olarak tanışmıştık, bizimde 23 Kasım Pazar günü Eryaman'da turnuvamız var, zamanınız olur turnuvamıza katılırsanız bizleri mutlu edersiniz.
Sn. Falay, 118 üyeli Eryaman gurubumuz şu anda külüp kurma aşamasında olup, Eryaman 1 Etap toplu konut yönetiminin desteği ve himayesinde faaliyet göstermektedir.
Yeni oluşturduğumuz sitemizle sesimizi duyurmak istiyoruz. Sitemizin başarısı için sizden gelecek görüş ve önerilere ihtiyacımız var.
Şimdiden yapacağınız görüş ve önerilerinize teşekkür eder. saygılar sunarız.

site adresi: www.eryamanfastbridge.tr.gg

3 Kasım 2008 Pazartesi

CUMHURİYET 2008

Briççi dostunuz Faik bu yılki Cumhuriyet kupasında 2. oldu. Birinciliği geleneksel birinciler Süleyman Kolata ve İsmail Kandemir alırken , Aydın Gürsel ve ben ikinci, Hüseyin Avcıoğlu ve Bircan Öztürk üçüncülükle bitirdi. Tolga ve İrem Özbay karışığı, Berrak Erkan ve Başak Kütük bayanları, Ekrem Serdar ve Ahmet Can Özer gençleri, Senyör kupasını yine geleneksel olan Orhan Ekinci ve İbrahim Yücekök aldılar.

1 Kasım 2008 Cumartesi

VEYSEL'CİM GEÇMİŞ OLSUN

Briç dünyamızın duayenlerinden Veysel Yıldız bir kalp ameliyatı geçirdi. Başarılı ameliyat sonrası şimdi evine çıkmış durumda. Tüm camiamız adına kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve bir an evvel tekrar masalarda kendisini görmek istediğimizi söylemek istiyorum.